Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

LTA - dopoldanska teniška liga


image


Pozdravljeni, 

vabljeni v dopoldansko teniško ligo.

Kaj: Dopoldanska teniška liga LTA
Kje : ŠD LTA , Smrtnikova 1, Lj- Dravlje

Podlaga: pesek

Trajanje : od 24.10.22 do okvirno 10.4.23

Prijave do: 21.10.22 

Prijave na: mail dopoldanskateniskaliga@gmail.com ali
                 telefon 031 555 004 Žižek Marjan –ŽIŽA

 

Zimska teniška sezona je pred vrati in z njo nova sezona naše in vaše LTA dopoldanske teniške lige. Liga se igra na, z balonom pokritih peščenih teniških igriščih, na lokaciji ŠD LTA, Smrtnikova 1, Lj – Dravlje. 

Pravico igranja imajo vsi rekreativni igralci in igralke, ki bodo, odvisno od števila prijav, razporejeni po kakovosti. 

Termini igranja bodo v dopoldanskem času med 10. in 14.(15) uro, vse dni v delavniku, po dogovoru pa se bo dalo kakšno tekmo odigrati tudi med vikendom.

 

Prijavite se lahko preko telefona 031 555 004 Žižek Marjan ali preko maila dopoldanskateniskaliga@gmail.com vse do 21.10. 

Po končanih prijavah bomo igralce razporedili, ter obvestili o poteku lige. 

Liga bo potekala po vnaprej pripravljenem razporedu, kjer bo domačin v vlogi izzivalca. Domačin bo zadolžen, da se z gostom dogovori za termin ter rezervacijo le tega. Domačin priskrbi tudi nove žoge za igranje tekme. Preko celotne sezone bo razpored narejen tako, da bo vsak igralec polovico tekem domačin in polovico tekem gost.
Igralo se bo na dva dobljena seta , v primeru rezultata 1:1 pa se odigra tretji set z match tie-break do 10.

Na koncu lige so bodo najboljši pomerili v playoffu, na organiziranem zaključku se bomo vsi pomerili na turnirju ter najboljšim skupaj zaploskali ob podelitvi nagrad.

Cena igranja : 16-18 eur/ uro (odvisno od paketa - kredit 108 (6 ur po 18 eur),204 (12 ur po 17),288 (18 ur po 16 eur))

PRIJAVNINA 35 EUR ( vključuje organizacijo, vodenje in zaključni turnir s hrano,nagradami in pokali ter igranje po klubskih cenah. Ob prijavi vsak član prejme majico lige) 

VSAK IGRALEC MORA OB PRIJAVI ZAKUPITI VSAJ PAKET 108 EUR (kredit za igranje - 6 ur )  ali plačati kavcijo za resnost v višini 50 eur ( pogoj za vračilo kavcije so odigrane vse tekme )

Letos kot novost v ligi, ligo selimo na svojo spletno stran, kjer bo vse bolj pregledno. 

Vsak igralec bo imel možnost urejanja svojega profila, ter vpogled v odigrane in neodigrane tekme, ter po končanih tekmah vnos rezultata. 

Veseli bomo,ter z veseljem objavili tudi slike iz terena, katere lahko pošljete na mail, na spletu napovedali kakšen derbi kola in objavili takšno ali drugačno zanimivo novico iz lige. Obveščanje vseh igralcev bo potekalo preko spletne strani, maila in pa kot ste igralci že navajeni, tudi viber skupine.

Objavljeno 25. Oct. 2022 ob 09:56:16

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava