Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Poročilo iz terena št.2


image


Prva liga A – Nič več tako, kot je bilo

Le malo spodbude je bilo potrebno, da smo dobili odgovor na vprašanje, kdo lahko zruši Schelhausa?  Schelhaus ni več nepremagan. Z rezultatom 6:4 in 6:3 ga je premagal Černivec Aleš. Spomnimo, da je Aleš že lansko leto osvojil 1. ligo in z zmago nad vodilnim napovedal, da se tudi letos ne misli ustaviti. Novo vprašanje. Kdo lahko ustavi Aleša? Goran, Matjaža, Luka, Jernej, Samo – stopite na igrišče in odgovorite.

Prva liga B – Vse tako kot je bilo

Lučke v Ljubljani so prižgane, bližajo se prazniki. Veseli december trka na vrata. Mi pa se še vedno sprašujemo, ali bo Furlan lahko premagal Novaka? Bo Petrina lahko ugnal Žižka? Bo zmagal Segio ali Eli? Napovedati rezultata vnaprej ne bi smeli. Krajnca pa zanima, ali bo na tekmo s Pušlarjem prišla navijat Nina? No, veliko nas zanima, treba je igrati, saj bo glede na globalno segrevanje kratka zima.

Druga liga – Premika se in igra

Po pregledu rezervacij predvidevamo, da bomo v tem tednu dobili dva nova rezultata. Mimogrede, termini so še na voljo. Guid Rok trenira, na treningih ne greši, še malo manka in formo s treninga bo prenesel na tekmo. Nasvet: Nasprotniki pohitite saj Guid »svaki dan, sve više napreduje«. Koroljkov je poln elana in je že izzval svojega novega nasprotnika. Bo tudi tokrat zmagal in pobegnil pred nasprotniki. Cvetko in Mikl še zbirata pogum, saj jima znanja in tekmovalnosti ne manjka. Muhič ima rezervirano igrišče, ali je našel nasprotnika ali ga še išče. Še en novinec Vrbec Andrej pa je morda slišal zgodbe o Žiži in si ga ne upa poklicati in izzvati. Andrej, časi Žižatove poskočnosti so mimo. In če si slišal kaj je Žiža že vse nabil. Naj te pomirimo. Ne boj se, nisi luštna punca. Gremo igrat. Srečno

Objavljeno 28. Nov. 2022 ob 10:07:22

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava