Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Poznavanje pravil tenisa (1)


image


Verjamem, da imate tudi sami takšne in podobne probleme na igrišču, zato je prav, da vas malo izobrazimo tudi na tem področju…
Postavljamo vam dve vprašanji, na katere vaše odgovore zapišite v komentar. Mi pa vam bomo z razlago postregli čez nekaj časa, ko vam bomo zastavili novi dve vprašanji. 

1)     Tvoj nasprotnik med igranjem točke v dvoboju posameznikov udari žogo tako, da ta zadene nosilec mreže in se odbije tako, da pravilno pade v tvoje polje.

 a) točko dobiš ti               b) igra se nadaljuje        c) točko dobi tvoj nasprotnik

 2)     Tvoj nasprotnik udari žogo in ta pade približno pol metra v aut. Ti dosodiš aut, tvoj nasprotnik pa zahteva pregled odtisa. Ti iščeš pravi odtis, a ga ne najdeš, ker je bila žoga toliko aut, da si niti nisi skušal zapomniti, kje je pravi odtis žoge. Nasprotnik pravi: "Če nimaš odtisa, si pa izgubil točko!".

 a) točko dobi on                 b) točko dobiš ti            c) točka se ponavlja

Objavljeno 06. Mar. 2023 ob 09:31:14

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava