Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Začetek lige 2023-24


image


Pozdravljeni igralci dopoldanske teniške lige

Teniške lige, ki se vrača na svoja stara pota in v katerem vam zmaga prinaša večno slavo.
V ligi LTA so včasih zmagovali taki asi, kot so Bedene, Kavčič , Gartner aja ne. On ne, on je bil vedno prvi iz une druge strani lestvice.  Eno leto jo je igrala tudi Juvanova, ki pa se je sama odjavila saj se je v tistem letu v ligo prijavil tudi Petrina, ki pa je bil enostavno premočan. Od takrat naprej DOPOLDANSKA LTA TENIŠKA LIGA slovi kot ena najmočnejših in najtežjih lig, če že ne po znanju tenisa pa vsekakor po kilah. Veseli smo, da ste se odločili in boste z nami v tej zimski sezoni. Hvala že za zdej, in hvala že za vnaprej.

V ligi je (trenutno) 15 igralcev, ki se boste preko celotne sezone oz. trajanja lige pomerili vsak z vsakim. Liga traja od 6.11.23 do 20.4.2024, kar je kar 168 dni in 14 dvobojev. Torej na 11 oz. 12 dni je treba odigrati vsaj en dvoboj, kar ne sme in res ni prevelik zalogaj. Seveda se lahko igra bolj pogosto. Sploh kadar si v formi je fino, če se izkoristi dobre dneve.

Liga bo potekala po pripravljenem razporedu, kjer bo domačin v vlogi izzivalca. Domačin bo zadolžen, da se z gostom dogovori za termin ter rezervacijo le tega. Domačin priskrbi tudi nove žoge za igranje tekme. Preko celotne sezone bo razpored narejen tako, da bo vsak igralec polovico tekem domačin in polovico tekem gost.  Igra se na dva dobljena seta , v primeru rezultata 1:1 pa se odigra tretji set z match tie-break do 10. ( če čas dopušča se lahko odigra tudi normalni tretji set )

 

Gremo igrat.

Objavljeno 31. Oct. 2023 ob 04:04:35

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava