Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Zakaj igrati tenis?


image


Človek je aktivno bitje, ki potrebuje rekreacijo. Gre za tisti del v katerem skrbimo za zdrav duh v zdravem telesu, a se pogosto zatakne pri izbiri vadbe oziroma rekreacije. Nekateri radi tečejo, drugi kolesarijo, spet tretji igrajo nogomet. A, če ste oseba, ki ne mara gneče, kljub temu pa nekoliko tekmovalnega duha in se radi podružite je tenis pravi šport za vas.

V prvi vrsti zato, ker si lahko izberete partnerja glede na stopnjo znanja igre, ki ga premorete. V tem pogledu boste najlažje napredovali, saj se boste borili za vsako žogico in boste obenem zelo tekmovalni. 

Pri tenisu boste pokurili kar nekaj kalorij, po končani igri pa se boste z nasprotnikom z igrišča malce podružili in poklepetali ob hladni, osvežilni pijači.

 

Objavljeno 03. Nov. 2022 ob 07:51:15

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava